Kennis delen

Trainers gezocht

Het Vrijwilligerscollege Baarn zoekt ervaringsdeskundigen, maatschappelijk betrokken ondernemers, Zzp'ers en eigenlijk iedereen die zijn/haar kennis en vaardigheden eenmalig (of vaker, indien gewenst) als vrijwillige trainer wil delen met de inwoners van Baarn.

Wij bieden: gratis cursusruimte, beamer of smart TV, flipover, whiteboard, werving deelnemers, promotie voor uw bedrijf, fles wijn en een leuke publicatie over de vrijwilligerscolleges, maar ook de kans om nieuwe netwerken in Baarn te ontsluiten. Non-profit en zakelijk.

Samen overleggen we over de wervende tekst, datum en tijd van de workshop, doelgroep(en), aantal deelnemers.

We maken gebruik van de deskundigheid die er al is in Baarn e.o. Wilt u meedoen als trainer? Meld u aan!

Maatschappelijke Organisaties

Organiseert u binnen uw vereniging of stichting een training of workshop die ook geschikt is voor geïnteresseerden die niet bij uw organisatie betrokken zijn? Meld dit dan svp aan bij het Vrijwilligerscollege.

  • Locatie

   Welzijn Baarn
   Oranjestraat 8
   3743 GD Baarn
   035 - 54 30 526

    
  • Informatie

   KF Groen CMYK PMS 

   Een samenleving waarin ieder mens telt en mensen naar elkaar omzien, daar staat het Kansfonds voor. Jaarlijks steunt het fonds meer dan 500 projecten die daaraan bijdragen. Projecten van mensen die zich inzetten voor de kwetsbaren in hun omgeving. www.kansfonds.nl.