• Home
dinsdag, 28 januari 2020 10:00

28 jan. Koffie tijdens de Markt ; FTB Sebastiaan Dutman coördinator ouderenzorg

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Wat is er prettiger dan na een rondje markt even uit te puffen in een vertrouwde omgeving?

Om mensen te ontmoeten, een praatje te maken of gewoon een kopje koffie of thee te drinken?

Er zijn regelmatig deskundige gastsprekers die u alles kunnen vertellen over de meest uiteenlopende onderwerpen, over wat hen bezighoudt of over hun beroep.

Er is gelegenheid tot het stellen van vragen en het met elkaar van gedachten te wisselen.U kunt elk moment aanschuiven en weer vertrekken.

De gastvrouwen van het UVV, De Zonnebloem en De Leuning heten u van harte welkom!

De entree is gratis, een vrijwillige bijdrage mag natuurlijk altijd!Onderstaand het programma voor november, inloop vanaf 10.00 uur, aanvang 10.30 uur

Welzijnscentrum De Leuning
Oranjestraat 8 Baarn

28-01 FTB Baarn – Sebastiaan Dutman coördinator ouderenzorg
Ouderdom te lijf
FTB heeft ruim 20 jaar ervaring met het geven van fitnesstrainingen onder goede begeleiding voor een breed publiek. Vanaf januari 2020 start er een nieuwe training specifiek gericht op de ouder wordende mens. Dit is ook een training in
groepsverband maar kent een andere opbouw, een andere inhoud en een andere intensiteit. De groepen zijn bestaan uit maximaal 8 deelnemers zodat er veel ruimte is voor instructie, correctie, motivatie en veiligheid. Het heet Seniorfit en is voor mensen die de pensioengerechtigde leeftijd hebben bereikt.
Valpreventie
Het is vaak in het nieuws: “ouderen vallen regelmatiger dan vroeger” en “een valongeval is de belangrijkste oorzaak van letsel bij ouderen.” Dat willen we bij FTB graag voorkomen.
Om die reden start FTB Seniorencentrum in het nieuwe jaar met het geven van valpreventietrainingen in de vorm van een beproefde cursus ‘IN BALANS’. Dit is eenbeproefde cursus ‘IN BALANS’. Dit is eencursus gericht op het voorkomen van vallen.

Aanvullende informatie

 • Doelgroepen: Geïnteresseerden
 • Type Scholing: Voorlichting
Lees 33 keer Laatst aangepast op maandag, 06 januari 2020 15:33
  • Locatie

   Welzijn Baarn
   Oranjestraat 8
   3743 GD Baarn
   035 - 54 30 526

    
  • Informatie

   KF Groen CMYK PMS 

   Een samenleving waarin ieder mens telt en mensen naar elkaar omzien, daar staat het Kansfonds voor. Jaarlijks steunt het fonds meer dan 500 projecten die daaraan bijdragen. Projecten van mensen die zich inzetten voor de kwetsbaren in hun omgeving. www.kansfonds.nl.