Deelnemen

Het Vrijwilligerscollege wil kennisverrijking van Baarnse inwoners stimuleren vanuit het concept  'Leren van Elkaar'. Particulieren en organisaties, zowel profit als non-profit hebben minder financiële middelen beschikbaar om dure trainingen te volgen. Ook daarom hebben we gezocht naar nieuwe en creatieve wegen voor deskundigheidsbevordering en samenwerking. Gewoon door onderling kennis te delen.

Meedoen als organisatie:
Als organisatie die met vrijwilligers werkt, kunt u actief bijdragen aan het Vrijwilligerscollege bijvoorbeeld door:

 • een interne training ook (op de agenda) van het vrijwilligerscollege aanbieden
 • faciliteiten (ruimte, koffie/thee, oefenmaterialen) aanbieden waar(mee) cursussen/workshops gegeven kunnen worden
 • vrijwilligers en deelnemers met talent wijzen op de mogelijkheid om hun kennis en ervaring via het vrijwilligerscollege te delen als trainer of begeleider
 • tenslotte: het vrijwilligerscollege wil vooral aansluiten op de leervragen van mantelzorgers, zorgvrijwilligers, vrijwilligers en zorgvragers.

Hiervoor vragen wij ook uw medewerking, bijvoorbeeld door in vergaderingen of bijeenkomsten in uw organisatie het vrijwilligerscollege aan de orde te stellen en een link naar onze website op uw website plaatsen.

Meedoen als bedrijf:

U heeft geschoolde werknemers in dienst met ieder zijn /haar vakgebied. Werknemers met verstand van zaken, die het leuk vinden om hun kennis en kunde te delen, zijn bij het Vrijwilligerscollege Baarn meer dan welkom. U bewijst de samenleving een geweldige dienst, door een werknemer af en toe uit te lenen aan het vrijwilligerscollege. Op die manier kunt u uw sociale gezicht laten zien, uw bedrijfsnaam verbinden aan het Vrijwilligerscollege en vormgeven aan het maatschappelijk betrokken ondernemen in Baarn.

Wilt u meer informatie, heeft u een aanbod of wilt u graag een gesprek over wat het Vrijwilligerscollege en uw organisatie voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact op met het Vrijwilligerscollege Baarn.

Meedoen als deelnemer:

Laat u inspireren door het aanbod van het vrijwilligerscollege en meld u aan! In de agenda staat een overzicht van het actuele aanbod. Deelname is over het algemeen kosteloos. Afhankelijk van de locatie moet u wel uw eigen consumpties betalen.


Andere leervragen?
Staat het aanbod waar u naar op zoek bent er nog niet tussen? Geef dan uw leervraag door of stuur een email aan het Vrijwilligerscollege Baarn. De talentscouts van het Vrijwilligerscollege gaan er graag mee aan de slag.

  • Locatie

   Welzijn Baarn
   Oranjestraat 8
   3743 GD Baarn
   035 - 54 30 526

    
  • Informatie

   KF Groen CMYK PMS 

   Een samenleving waarin ieder mens telt en mensen naar elkaar omzien, daar staat het Kansfonds voor. Jaarlijks steunt het fonds meer dan 500 projecten die daaraan bijdragen. Projecten van mensen die zich inzetten voor de kwetsbaren in hun omgeving. www.kansfonds.nl.