OPROEP: Aan welke kennis of kunde heb jij behoefte?

Baarn barst van de kennis en kunde. Waarom zouden we deze niet delen met elkaar? Baarnse inwoners hebben van tijd tot tijd weleens behoefte aan het opdoen van nieuwe kennis, het uitwisselen van ervaringen of het ontwikkelen van vaardigheden in zijn of haar werkveld of persoonlijke omgeving. (mantelzorg).

Het Steunpunt Vrijwilligers Baarn vindt het belangrijk om hier op in te spelen, door (kosteloos) workshops, voorlichtingen en bijeenkomsten te organiseren. Via het Vrijwilligerscollege Baarn kunnen mensen van elkaar leren. Iedereen kan scholing aanbieden; van een 1-op-1-advies tot een workshop aan een groep. Eenmalig, of een paar keer per jaar. Net wat jij wilt. Zo wordt op een slimme manier gebruik gemaakt van elkaars kennis en vaardigheden.

Vul de vragenlijst in
Om vraag en aanbod nog beter bij elkaar te brengen, zijn wij benieuwd welke behoefte jij hebt op het gebied van deskundigheidsbevordering. Om de behoefte aan scholing in Baarn in kaart te brengen hebben wij een korte vragenlijst opgesteld. In deze korte vragenlijst kun je jouw persoonlijke wensen aangeven. Het invullen van het formulier kost slechts enkele minuten.

ALVAST BEDANKT VOOR JE MEDEWERKING!

unnamed
  • Locatie

   Welzijn Baarn
   Oranjestraat 8
   3743 GD Baarn
   035 - 54 30 526

    
  • Informatie

   KF Groen CMYK PMS 

   Een samenleving waarin ieder mens telt en mensen naar elkaar omzien, daar staat het Kansfonds voor. Jaarlijks steunt het fonds meer dan 500 projecten die daaraan bijdragen. Projecten van mensen die zich inzetten voor de kwetsbaren in hun omgeving. www.kansfonds.nl.