Vinden en binden van vrijwilligers

E-learning voor coördinatoren in organisaties met vrijwilligers. Met deze e-learning module maak je kennis met een effectieve aanpak voor het vinden en binden van vrijwilligers. Hoe speel je in op motieven van potentiele vrijwilligers, wat kun je doen om hen te binden aan de organisatie?

Met een goed vrijwilligersbeleid bij uw vereniging/stichting heeft u over het algemeen geen gebrek aan goede vrijwilligers!

Welkom bij de Vrijwilligerswerk Academie

De Vrijwilligerswerk Academie is een virtuele omgeving waarin vrijwilligers en medewerkers van vrijwilligersorganisaties  gratis cursussen kunnen volgen. De cursussen verlopen via internet, je kunt dus deelnemen waar en wanneer het jou uitkomt! Op dit moment bieden we twee gratis online cursussen aan: een cursus waarmee organisaties leren om succesvol vrijwilligers te werven en te begeleiden en een cursus voor vrijwilligers die alcohol schenken en hiermee hun IVA certificaat kunnen halen.
Kies de cursus die jij wilt doen, registreer jezelf en ga meteen aan de slag!
Problemen met inloggen of registeren? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Vrijwilligerswerk Academie is een initiatief van Movisie.

Ga naar: http://www.vrijwilligerswerkacademie.nl/ om deel te nemen aan deze training.

  • Locatie

   Welzijn Baarn
   Oranjestraat 8
   3743 GD Baarn
   035 - 54 30 526

    
  • Informatie

   KF Groen CMYK PMS 

   Een samenleving waarin ieder mens telt en mensen naar elkaar omzien, daar staat het Kansfonds voor. Jaarlijks steunt het fonds meer dan 500 projecten die daaraan bijdragen. Projecten van mensen die zich inzetten voor de kwetsbaren in hun omgeving. www.kansfonds.nl.