Verkeersregelaar evenementen

In Baarn organiseert het steunpunt Vrijwilligers jaarlijks in het voorjaar (februari) de theorie training van verkeersregelaars voor de Baarnse vrijwilligersorganisaties.
Iedereen die zich in Baarn een jaar lang wil inzetten als verkeersregelaar bij evenementen, kan zich in januari aanmelden bij hans@welzijnbaarn.nl
Wij hebben een poule van mensen die via een door ons verstrekte code examen kunnen doen voor verkeersregelaar voor bepaalde tijd. (1 jaar)

 

Wilt u deelnemen aan het examen?

Kijk dan op: https://www.verkeersregelaarsexamen.nl/ voor meer informatie.

Om deel te kunnen nemen, maakt u eerst een account aan op de website. Na ontvangst van de examencode kunt u het examen doen.

De SVNL faciliteert de theorie-instructie voor evenementenverkeersregelaars, zoals genoemd in de Regeling verkeersregelaars 2009 namens de Politieacademie
De SVNL voorziet de door een opleidingsinstituut aan de SVNL gestuurde getuigschriften van personen, die zijn geslaagd voor het praktijkexamen beroepsverkeersregelaar, van een waarmerk.

  • Locatie

   Welzijn Baarn
   Oranjestraat 8
   3743 GD Baarn
   035 - 54 30 526

    
  • Informatie

   KF Groen CMYK PMS 

   Een samenleving waarin ieder mens telt en mensen naar elkaar omzien, daar staat het Kansfonds voor. Jaarlijks steunt het fonds meer dan 500 projecten die daaraan bijdragen. Projecten van mensen die zich inzetten voor de kwetsbaren in hun omgeving. www.kansfonds.nl.